FAQ

Här svarar vi på några vanliga frågor för att underlätta din kund upplevelse. Finner du inte svar på dina frågor så ser vi mer än gärna att du hör av dig.

Om produkten

Ja, våra svarta disktrasor är tillverkade av 70% cellulosa från FSC-märkta skogar och 30% bomull från korta fibrer som annars skulle gå till spillo. De är 100% komposterbara och färgade med GOTS-färger (Global Organic Textile Standard).

Ja, våra disktrasor tål att tvättas i diskmaskin upp till 90 grader Celsius för enkel rengöring och återanvändning.

Våra svarta disktrasor är enkla att sköta om. Du kan tvätta dem i både diskmaskin och tvättmaskin upp till 90 grader Celsius. Undvik att använda blekmedel eller sköljmedel för att bevara deras färg och hållbarhet.

Våra disktrasor har utmärkt absorptionsförmåga och torkar snabbt efter användning för att minimera bakterieuppbyggnad och luktbildning. Trasan torkar snabbare vid upphängning (d.v.s. låt inte ligga blöt i diskhon).

För närvarande erbjuder vi endast en storlek på våra svarta disktrasor, vilken är 176×203 mm.

Våra disktrasor tillverkas och infärgas med omsorg i Sverige med högsta kvalitetsstandard och fokus på miljövänlig produktion.

Varje förpackning innehåller fem vikta svarta disktrasor redo för att möta dina köks behov.

Ja, våra disktrasor är skonsamma nog att användas på känsliga ytor som glas och porslin utan att orsaka repor eller skador.

Med ordentlig vård och rengöring kan våra svarta disktrasor hålla länge (i vanliga fall ett fåtal månader). Deras livslängd beror dock på användnings frekvens och skötsel.

Ordrar och frakt

Vi försöker behandla beställningar så snabbt som möjligt, vilket kan göra det svårt att göra ändringar efter att beställningen har lagts. Kontakta oss så fort som möjligt om du behöver ändra eller avbryta din beställning, och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till.

Just nu skickar vi bara inom Sverige, men siktar på att skicka internationellt inom snar framtid.

Vanligtvis tar det mellan 1-4 arbetsdagar.

Om du har några frågor eller bekymmer angående din leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna att lösa problemet så snabbt och smidigt som möjligt.

För att göra en beställning, besök vår hemsida och lägg till önskade produkter i din varukorg. När du är klar, gå till kassan och följ instruktionerna för att slutföra din beställning.

Vi strävar efter att behandla och skicka beställningar så snabbt som möjligt. Vanligtvis skickar vi din beställning inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet.

Vid en vanlig beställning av ett 5-pack skickas ditt paket direkt till din brevlåda. Om du har en större beställning skickas den till lämpligt postombud nära dig.

Returer och byten

Ja, vi erbjuder en retur policy som tillåter dig att returnera oanvända produkter inom en angiven tidsram för återbetalning eller utbyte. Denna tidsram är 30 dagar från och med att du mottagit varan.

Du har upp till 30 dagar från mottagandet av din beställning för att returnera en produkt för återbetalning eller utbyte. Vänligen kontrollera vår retur policy för exakta detaljer.

De flesta oanvända produkter i originalförpackning kan returneras (banderollen får inte vara bruten). Vissa undantag kan gälla för specialbeställningar.

Kontakta oss för att få instruktioner om returen. Följ sedan instruktionerna för att returnera produkten till oss.

Retur fraktkostnaden är vanligtvis kundens ansvar enligt våra policys om det inte finns något fel på produkten. Om produkten är defekt eller felaktig täcker vi vanligtvis retur fraktkostnaden.

Vi behandlar vanligtvis återbetalningar inom 7-10 arbetsdagar efter att vi har mottagit den returnerade produkten.

Vi skickar vanligtvis en bekräftelse via e-post när vi har mottagit och behandlat din retur.

Vi rekommenderar att du paketerar produkten ordentligt för att undvika skador under returfrakten. Om produkten blir skadad på grund av otillräcklig förpackning kan det påverka din återbetalning. Vänligen kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller bekymmer angående skadade returer.

Har du obesvarade frågor kontakta gärna oss genom att följa länken nedan!